Madalina Gavrilescu rezid an IV doctor in medicina“Mulți dintre cei care vor vota Rectorul sunt cadre didactice tinere, oameni veniți în Universitate în ultimii ani” afirmă Domnul Profesor C. Dragomir. Eu fac parte din aceasta categorie: rezidentă pe specialitatea Chirurgie Generală şi asistent universitar începând cu anul 2015.

Cu deosebită consideraţie şi recunoştinţă aduc mulţumiri Domnului Profesor Viorel Scripcariu, Conducătorul Ştiinţific în desfăşurarea activităţii clinice. Începând cu 1 octombrie 2010, data acceptării mele în rândul doctoranzilor coordonaţi de dl. prof. Scripcariu, am primit tot sprijinul în finalizarea studiilor mele. Domnul profesor m-a susţinut nu doar prin simpla asigurare a unor condiţii adecvate desfăşurării activităţii de cercetare, îndrumând-ma cu profesionalism în surmontarea dificultaţilor survenite în aceşti primi paşi în lumea academică, încurajând constant dezvoltarea mea ca doctorand şi, de ce nu, ca persoană.

În calitate de profesor şi conducător al pregătirii în specialitate, domnul profesor a ştiut să găsească mijloacele de implicare a rezidenţilor, atât în activitatea clinică şi practica chirurgicală, cât şi în pregătirea teoretică, fundamentală. Prin stimularea angajării în activităţi extracuriculare – congrese ştiinţifice, redactarea de articole – a încurajat dezvoltarea noastră nu doar profesional, ci şi academic.

Dimensiunea umană a relaţiilor pe care ştie să le formeze cu personalul tânar este cea care îl deosebeşte şi recomandă, dl. profesor Viorel Scripcariu impunându-se ca un adevarat mentor, capabil de a îndruma şi forma nu doar medici, ci echipe adevarate.

Va doresc mult succes, domnule profesor!