Mulţumesc tuturor colegilor noştri care au onorat, în număr mare, invitaţia de a participa la întâlnirea de astăzi, 18 ianuarie, din Aula “George Emil Palade”. M-am simţit nu bine ci extrem de bine alături de dvs., sper că sentimentul e reciproc şi că răspunsurile mele au fost pe măsura întrebărilor Dumneavoastră.

Vă aştept şi mâine, 19 ianuarie, în aceeaşi Aulă, între orele 11.50 – 13.15.

De această dată invitaţia este adresată îndeosebi dar nu şi exclusiv colegilor de la Facultăţile de Farmacie, Bioinginerie şi Medicina Dentară.

Să ne vedem cu bine!

Prof. Viorel Scripcariu

logo_dezbateri_ore

Dragi colegi,

Pentru cei dintre dvs. care au avut interesul si rabdarea sa citeasca Planul meu managerial nu este un lucru de noutate faptul ca imi propun sa acord atentia meritata unui domeniu pe care il consider deficitar in Universitatea noastra: comunicarea, atat cea din interiorul corpului academic, cat si cea de la nivelul larg al comunitatii universitare.

In plus, sunt un om realist, deci perfect constient ca ma cunoasteti la nivel personal mai putin decat pe majoritatea contracandidatilor mei la functia de Rector. Ma refer, evident, la imaginea publica pe care si-au putut-o construi doi prorectori cu vechime si un rector interimar.

Sunt doar doua din argumentele care fac necesara o intalnire a mea, din postura de candidat, cu Dumneavoastră.

Nu va invit la o prelegere scortoasa, cu proiectie PowerPoint si speech mobilizator – timpul este un bun pretios, o stim cu totii. Nu va voi recita Planul managerial din postura profesorului la catedra – au contraire voi îmbraca, daca asa veti considera necesar, haina studentului prezent in fata dumneavoastra pentru a fi intrebat, cantarit, notat. Contez totusi pe indulgenta dumneavoastra…

Va invit sa stam de vorba, dragi colegi, in cel mai natural mod cu putinta, ca de la coleg la coleg. Sau putem face din aceasta intalnire un curs deschis, daca veti avea amabilitatea de a propune teme de discutie punctuale (inclusiv printr-un raspuns la acest e-mail). Pentru inspiratie si documentare va invit sa rasfoiti Planul managerial, publicat la adresa www.viorelscripcariu.ro

Va astept pe toti luni, 18 ianuarie, in Aula “George Emil Palade”, in intervalul orar 13.15 – 14.40 si marti, 19 ianuarie, intre orele 11.50 – 13.15, in aceeasi aula.

Sa ne vedem cu bine!

Prof. Viorel Scripcariu